Telefoon
+33 4 75 62 42 12
Gratis WIFI internet Eet gelegenheid (Table d'Hote) Bed & Breakfast
×
Aankomst

Nachten
Uw e-mail


Gelegen op 15 minuten
van de Route du Soleil.Routebeschrijving & informatie

Dit bestand is bedoeld om af te drukken en gemakkelijk me te nemen onderweg.
Uw vakantie begint bij ons! Ook als u nog vele kilometers te gaan hebt, kunt u al bij de eerste overnachting van de weldadige sfeer van ons Domaine de l’Amiral genieten. We eten om 20:30 uur, zodat iedereen de tijd heeft om eerst rustig bij te komen van de rit en de allerkleinsten onder ons al naar bed kunnen.

Domaine de l'Amiral is het hele jaar open en is gelegen op 15 minuten van de Route du Soleil. Vanaf de A7 zijn wij zeer goed bereikbaar. Zowel vanaf de afslag Zuid-Valance (als u vanuit het noorden naar St. Laurent du Pape rijdt), als vanaf de afslag Loriol/Pouzin (als u vanuit het zuiden aankomt).
Ideaal als u onderweg bent naar Zuid Frankrijk of Spanje, en toch al helemaal in vakantiesfeer wilt overnachten. Of als u op uw terugreis bent: een ideale stop onderweg tussen de Mediterrané en Nederland.

Wij zijn geen geschikte accommodatie voor mensen die alleen willen komen slapen en heel vroeg in de ochtend weer willen vertrekken. Ik vind het prettig om mijn gasten te ontmoeten. Die persoonlijke tint maakt uw verblijf ook uniek.
We zijn wél een zeer geschikt pension voor mensen die al willen ontspannen vóór zij hun werkelijke bestemming bereiken en willen acclimatiseren voordat zij weer naar het noorden afreizen.